Soutupörssissä on erilaisia aihealueita viestiketjuille.
Pörssissä voit

  • ostaa, myydä tai vuokrata veneitä.
  • hakea soutajaa tai
  • tarjoutua itse soutajaksi.

Pörssi toimii täysin omana toimintana, eikä sen sisällöstä vastaa Suursoutujen organisaatio. Toki tarkkailemme sisältöä ja asiattomat ilmoitukset poistetaan. Kun ilmoituksesi on vanhentunut voit ilmoittaa siitä kommentoimalla viestiketjuusi tai lähettämällä postia osoitteeseen  info@suursoudut.fi

MUISTA LAITTAA KAIKKI TARVITTAVAT YHTEYSTIETOSI VIESTIKENTTÄÄN. Viestin aiheena käytä mahdollisimman hyvin asiaasi kuvaavaa lausetta.

Nyt voit myös lähettää kuvia (kuvien nimissä ei erikoismerkkejä = välilyöntejä, ääkkösiä ym)

Soutajia ja perämies Melanheiluttajien veneeseen perjantain yösoutuun

Lainaus

Joukkoon iloiseen soutamaan.

Haemme peruutusten vuoksi soutajia perjantain yösoutuun, majoitumme porukalla isoon telttaan koululla ja vene on. Haemme useampaa soutajaa, joten kaverisikin mahtuu varmaan mukaan. Perusjoukko ja teltta on paikalla koko viikonlopun.

Haemme n5 tunnin soutuaikaa, mutta totuus nähdään sitten aina maalissa. Ole rohkeasti yhteydessä, Melanheiluttajat on hyvähenkinen soutuporukka. Ota roheasti yhteyttä - jutellaan lisää. Tehdään tän vuoden aikapäätös sitten kun nähdään millaisella joukkueella lähdetää saarta kiertämään. Meillä on myös joukossa kokeneita soutajia, joten apua sekä rohkaisua kokematon saa kyllä.

Perämieheltä odotamme hurttia huumoria ja ymmärrystä siitä miten vene kulkee ja pysyy reitillä. Viiteen tuntiin mahtuu monta tarinaa ja hyvä joukkue tsempattavaksi.

Ismo Uusitalo

The Pirate of Partala

0400 402 916

ismo.uusitalo (ät) gmail.com

Sulkavalla souvetaan ...