Soutupörssissä on erilaisia aihealueita viestiketjuille.
Pörssissä voit

  • ostaa, myydä tai vuokrata veneitä.
  • hakea soutajaa tai
  • tarjoutua itse soutajaksi.

Pörssi toimii täysin omana toimintana, eikä sen sisällöstä vastaa Suursoutujen organisaatio. Toki tarkkailemme sisältöä ja asiattomat ilmoitukset poistetaan. Kun ilmoituksesi on vanhentunut voit ilmoittaa siitä kommentoimalla viestiketjuusi tai lähettämällä postia osoitteeseen  info@suursoudut.fi

MUISTA LAITTAA KAIKKI TARVITTAVAT YHTEYSTIETOSI VIESTIKENTTÄÄN. Viestin aiheena käytä mahdollisimman hyvin asiaasi kuvaavaa lausetta.

Nyt voit myös lähettää kuvia (kuvien nimissä ei erikoismerkkejä = välilyöntejä, ääkkösiä ym)

Orimattilan JYMY:n kirkkovene to-pe retkisoutu

Lainaus

Hei Sinä uusi ystävä!

Tule meidän kirkkoveneeseen soutamaan kaksipäiväinen retkisoutu. Meitä on nyt yhdeksän varttunutta miestä ja naista. Sinäkin voit olla jompi kumpi, tai joku muu. Kun veneeseen mahtuu yhteensä neljätoista soutajaa, niin vielä mahtuisi viisi henkilöä. Soutumatkahan on noin 65 kilometriä, joka jakaantuu neljään osaan. Onhan se aika pitkä matka, mutta molempina päivinä on vielä siinä puolessavälissä kahvitauko. Matkalla useimmista tuntuu, että olenpa hullu, kun lähdin, takapuoli puutuu ja väsyttää, mutta maalissa väsyneenäkin olen onnellinen, usko tai älä. Torstai-iltana on Varvirannassa ilmaiset tanssit, niinkuin aikaisemmin käyneet hyvin tietävät. Osallistumismaksu soutuun on noin 75 euroa, jos oikein muistan. Soutupäivät ovat 5. ja 6. heinäkuuta. Olisin laittanut kuvankin meistä, mutten osaa. Onhan se sitten yllätys, miltä me ja Te näytämme ja näytätte. Tervetuloa. Soittakaa mulle  +358401732626, tai pistäkää sähköpostia timo.leppanen@phnet.fi, tosin sähköpostia katselen harvemmin ja osaan käyttää sitä huonommin.

Näkemisen toivossa Timo Leppänen