Soutupörssissä on erilaisia aihealueita viestiketjuille.
Pörssissä voit

 • ostaa, myydä tai vuokrata veneitä.
 • hakea soutajaa tai
 • tarjoutua itse soutajaksi.

Pörssi toimii täysin omana toimintana, eikä sen sisällöstä vastaa Suursoutujen organisaatio. Toki tarkkailemme sisältöä ja asiattomat ilmoitukset poistetaan. Kun ilmoituksesi on vanhentunut voit ilmoittaa siitä kommentoimalla viestiketjuusi tai lähettämällä postia osoitteeseen  info@suursoudut.fi

MUISTA LAITTAA KAIKKI TARVITTAVAT YHTEYSTIETOSI VIESTIKENTTÄÄN. Viestin aiheena käytä mahdollisimman hyvin asiaasi kuvaavaa lausetta.

Nyt voit myös lähettää kuvia (kuvien nimissä ei erikoismerkkejä = välilyöntejä, ääkkösiä ym)

YKSIKKÖ PARKKINEN, RUNSAIN VARUSTEIN, HYVÄKUNTOINEN

Lainaus

Hyväkuntoinen, kehuja ulkoasustaan useasti saanut vene.

Mukaan tulee: traileri kokokumirenkain jolla työntää rantaan, sateliittimittari ( nopeus, matka, vetotiheys, keskinopeus km/h, aika yms. mittarin hinta uutena 400 € ), peili varella johon saa navigaattorin ja pimeällä soutuun kulkuvalon kiinni, kulkuvalo ( ja kaksi hankittu lisää varoiksi, rullapenkki hieman norm. isoimmilla pyörillä, rosteri kiskot alumiinikannakkeissa, geelipehmuste penkkiin, rosteri hankaimet, airot kaksikomponettilakkauksella, toisesssa lavassa pieni paklaus joka kestänyt muuttumattomana, pilssipumpu akulla josssa tunteja toiminta aikaa ( akun paino silti vain 300 g ),laturi akulle,kattotelineen pidemmät kuljetusorret kiinnikkeillä, kujetusliinoja ja hihnoja, ajorampit joilla saa talvikaudeksi veneen tarilerilla työnnettyä ja säilytettyä ylemmpänä maan pintaa, pehmustetut puut joille laskea vene maan tasalle ilman pohjan naarmuuntumista esim, kilpailupaikalla.

Vene 10 vuotta vuotta vanha. 2014 perusteellinen kunnostus, hiottu koneellisesti kauttaaltaan sisältä ja home-estokäsitelty ja öljytty, myös väripigmentillä. Ulkopuoli hiottu ja lakattu 2-komponentilakalla ruiskuttamalla. Traileri rakennettu myös tuolloin. Traileri ruostesuojattu sisältä ja maalattu päältä.Vuonna 2018 uusinta käsittely sisältä ( ei hometta tai muuta merkittävää kulumaa tullut) ja liukupinnan uudelleen lakkaus, trailerin kölirulla oli kuluttanut kölinlakkausta, muita kulumia ei ulkopinoilla ollut.  Liukupinta puleerattu ja liukupintaan lisätty keraaminen pinnoite pitämään puhtaana vesilinja ja parantamaan liukua.

Ulkopinnassa kölin juureessa joissain kohdin paklausta, nämä säilyneet muuttumana lakan alla viimeiset viisi vuotta. Keula ja peräkaari maalattu huomioväri vihreällä. Traileri myös käsitelty uudelleen, profiiliputken sisältä suojaus ja päältä maalaus. Trailerin keskirulla pehmusttettu nyt pehmeämmällä  kumilla.Vene säilyttety tuulettuvassa vajassa rannan tuntumassa. Pieni painuma kölissä trailerin rullasta säilytyskohdassa.

Hyvä soutaa, ei puolla, ei vuoda, ei lahoisuustta missään tms. Myydään harrastuksen loppumisen vuoksi. Koesoutumahdollisuus helposti. Pyydettäessä kuvia. Vene Kaarinassa, Turun kupeessa.

Hinta 1900 €.      050-3490710      bfb-787@hotmail.com

 

 

 

21

Ladatut tiedostot:
 • DSCN7887.JPG
 • DSCN7890.JPG
 • DSCN7898.JPG
 • DSCN7895.JPG
Lainaus

Ja tässä vielä lisää kuvia veneestä.

Ladatut tiedostot:
 • DSCN7899.JPG
 • DSCN7902.JPG
 • DSCN7911.JPG
 • DSCN7892.JPG
 • DSCN7891.JPG