Veneiden vuokraus

Tapahtuman järjestäjä Sulkava-seura ry vuokraa omia kirkkoveneitään.
Liikkuvapenkkisen kirkkoveneen vuokra on 600 € /lähtö.  Retkisoutu (2 pv) 650 €
Kiinteäpenkkisen kirkkoveneen vuokra kaikissa lähdöissä (myös retkisoutu) on 500 €

Veneitä vuokrataan myös muulloin kuin Suursoutujen aikana. Kysy lisää!

Lue lisää Veneiden vuokraus

Säännöt

SM-kilpailuun osallistuvilla tulee olla voimassaoleva Suomen Melonta- ja Soutuliiton lisenssi.  Lähtöihin voivat osallistua kaikki venekunnat ja ne huomioidaan Suursoutujen tuloksissa.

Lue lisää Säännöt

Palkinnot

Kilpasarjoissa jaetaan palkintoja sijoitusten perusteella kaikissa sarjoissa,  lukuunottamatta erikoisvenesarjaa 1-6 henkilöä.

SM-kilpailuun osallistuvat palkitaan erikseen SM-mitalein.

Lue lisää Palkinnot

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia palvelee Soutustadionilla sekä lauantaiaamuna Hakovirralla.

Osanottajien tulee ilmoittautua ennen lähtöä kilpailukansliassa, jossa tarkistetaan ilmoittautumistiedot sekä jaetaan kilpailun asiapaperit ja kilpailunumero.

Suorituksen jälkeen jokainen venekunta palauttaa numeronsa kilpailukansliaan, josta jaetaan samassa yhteydessä myös kaikki soudun jälkeinen materiaali (mitali, kunniakirjat jne)

Lue lisää Kilpailukanslia

Ruokailu

Kisaravintola palvelee soutajia Soutustadionilla. Soutajille jaettavaan rannekkeeseen on merkitty osallistumismaksuun kuuluva ruokailu

Stadionilla on myös kahvio ja muita myyntipisteitä.

Lue lisää Ruokailu

Reittikartta

Kirkkovenejoukkueiden perämiehille jaetaan Sulkavan Suursoutujen reittikartta.

Kaikille soutajille jaetaan myös käsiohjelma, jonka keskiaukeamalla on reittikartta. Reitti on merkitty poijuilla ja reitillä on valvontaveneitä koko matkan ajan.

Lue lisää Reittikartta

Opaskartta Soudut

Soutustadion sijaisee Sulkavan kirkonkylässä ja soutuviikonloppuna on erikoisjärjestelyjä liikenteessä. Opaskartasta näkyy myös trailereiden säilytyspaikat sekä veneiden laskupaikka ja paikoitusalueet.

Lue lisää Opaskartta Soudut

Hakovirta

Hakovirta toimii lähtöpaikkana perjantain yösoudussa sekä lauantain päiväsouduissa. Järjestämme vapaan linja-autokuljetuksen kirkonkylä-Hakovirta-kirkonkylä.

Lue lisää Hakovirta

Varviranta

Varviranta on Sulkava-seuran omistama, Suursoutujen aikana retkisoutajille tarkoitettu levähdys- ja yöpymisalue. Alue sijaitsee Partalansaaren eteläpäässä Sulkava – Viljakansaari tien varressa, 25 km Sulkavan kirkonkylästä.

Lue lisää Varviranta