Ajankohtaista

Soudut lähestyvät

Huomio!! Emme vastaa Facebookin inboksiin lähetettyihin viesteihin. Nopeiten ja helpoiten saat meihin yhteyden sähköpostilla tai puhelimitse. Etenkin soutuviikolla yhteydenotot mieluiten puhelimitse.
Puhelin: 040 175 8340 (arkisin 9-15) 050-452 7006 (iltaisin kello 16.00 jälkeen)

HOX! Kaikki te, joilta vielä puuttuu joukkueilmoittautuminen, niin laittakaa se tulemaan pikaisesti. Ei haittaa, vaikka osa nimistä ja soutajista uupuisi. Tämä siksi, että saamme joukkueet ja nimet nettisiviulle lähtölistoihin. Sekä saamme tehtyä kaikille kunniakirjat.

Kiitos ja hyvää soutuviikkoa kaikille!

Alle 23-vuotiaat soutavat ilmaiseksi

Kauko ja Anna-Liisa Miettisen souturahasto tukee edelleen alle 23-vuotiaita soutajia. Ensi kesänä kaikki alle 23-vuotiaat 60 tai 70 km soutavat voivat osallistua ilmaiseksi sarjasta riippumatta.

Nyt kannattaa tulla mukaan soutamaan! Eli mitäpä jos järjestäisit kavereillesi mieleenpainuvan ja ryhmähenkeä nostattavan kokemuksen osallistumalla yhdessä ensi kesän Suursoutuihin! Kerätkää porukka kasaan ja lähtekää nauttimaan yhdessä tekemisestä ja kauniista maisemista.

GoExpo-messut 2019

Kiitos teille kaikille, jotka kävitte moikkaamassa meitä osastollamme GoExpoilla.

Osastollamme käyty arvonta, jossa arvuuteltiin kirkkoveneen airon painoa, oli suosittu. Airon paino oli 3 500 g. Kaikkien arvanneiden kesken arvottiin Suursoutujen tuotepalkintoja. Palkinnon saivat perjantaina Tuula, lauantaina Totti ja sunnuntaina Veikko. Onnea voittajille. Palkinnot lähetetään teille pian!

Sen lisäksi osastollamme heittelimme hernepusseilla tarkkuutta pieneen veneeseen. Kaikkien niiden kesken, jotka saivat kaikki viisi hernepussia veneeseen arvoimme erilaisia palkintoja. Olemme teihin yhteydessä lähiaikoina palkintoihin liittyen.