Soutupörssissä on erilaisia aihealueita viestiketjuille.
Pörssissä voit

  • ostaa, myydä tai vuokrata veneitä.
  • hakea soutajaa tai
  • tarjoutua itse soutajaksi.

Pörssi toimii täysin omana toimintana, eikä sen sisällöstä vastaa Suursoutujen organisaatio. Toki tarkkailemme sisältöä ja asiattomat ilmoitukset poistetaan. Kun ilmoituksesi on vanhentunut voit ilmoittaa siitä kommentoimalla viestiketjuusi tai lähettämällä postia osoitteeseen  info@suursoudut.fi

MUISTA LAITTAA KAIKKI TARVITTAVAT YHTEYSTIETOSI VIESTIKENTTÄÄN. Viestin aiheena käytä mahdollisimman hyvin asiaasi kuvaavaa lausetta.

Nyt voit myös lähettää kuvia (kuvien nimissä ei erikoismerkkejä = välilyöntejä, ääkkösiä ym)

Haetaan soutajia

Lainaus

Heippa! Meitä soutaa Orimattilan Jymyn veneessä seitsemän, elikkä Erkki, Esko, Heikki, Kaisa, Mika, Timo ja Ulla. Me kaikki haluttaisi saada vielä kahdeksan soutajaa. Yksi tosin voi olla peränpitäjänä. Meillä ei ole ollenkaan suuria vaatimuksia asettaa Sinulle. Voit olla mies tai nainen, poika tai tyttö. Meidän ikähaitari huitelee siinä neljäkymmenen ja vähän päälle seitsemänkymmenen, jos mä oikein muistan. Kauheasti me toivottaisi, että tulisit meidän porukkaan. Jos mä uskaltaisin, niin sanoisin kyllä, että me ollaan ihan mukavia, mutta en taida uskaltaa, kun se haiskahtaisi jotenkin itsekehulta ja sitä mä en kyllä haluaisi tehdä. Soita mulle.  Mun nimi on Timo Leppänen ja puhelin +358401732626, tai lähetä sähköpostia osoitteeseen timo.leppanen@phnet.fi  Tosin mä olen kovin laiska lukemaan niitä posteja. Muita tällaisia hienoja tiedonvälityskonsteja en ole oppinut käyttämään.