Soutupörssissä on erilaisia aihealueita viestiketjuille.
Pörssissä voit

  • ostaa, myydä tai vuokrata veneitä.
  • hakea soutajaa tai
  • tarjoutua itse soutajaksi.

Pörssi toimii täysin omana toimintana, eikä sen sisällöstä vastaa Suursoutujen organisaatio. Toki tarkkailemme sisältöä ja asiattomat ilmoitukset poistetaan. Kun ilmoituksesi on vanhentunut voit ilmoittaa siitä kommentoimalla viestiketjuusi tai lähettämällä postia osoitteeseen  info@suursoudut.fi

MUISTA LAITTAA KAIKKI TARVITTAVAT YHTEYSTIETOSI VIESTIKENTTÄÄN. Viestin aiheena käytä mahdollisimman hyvin asiaasi kuvaavaa lausetta.

Nyt voit myös lähettää kuvia (kuvien nimissä ei erikoismerkkejä = välilyöntejä, ääkkösiä ym)

Soutaja tyrkyllä

Lainaus

Paikka kirkkoveneestä hakusessa lauantaiksi. Muutamia kertoja tullut saari kierrettyä, yösoutuna sekä retkisoudun mukana. Koko on  sen verran (190cm/110kg), ettei tuuli heiluttele.

Mika /mlaamane@luukku.com / 0505645569

Lainaus
Lainaus Vieras on 20.6.2019, 17:36

Paikka kirkkoveneestä hakusessa lauantaiksi. Muutamia kertoja tullut saari kierrettyä, yösoutuna sekä retkisoudun mukana. Kokoa on (190cm/110kg)  > ei tuuli heiluttele mutta vääntöä löytyy.

Mika /mlaamane@luukku.com / 0505645569

 

Lainaus

Ei löytyny tyhjää penkkiä ajoissa > oli muutettava suunnitelmia > jää Sulkava tänä vuonna soutamatta. Kiitos viime hetken tarjoajille. Ehkä ensi vuonna?

Lainaus

[url=http://mewkid.net/order-amoxicillin/]Buy Amoxicillin Online[/url] Buy Amoxicillin ijq.gtoa.suursoudut.fi.gvi.ne http://mewkid.net/order-amoxicillin/