Sulkavan Suursoutujen koronainfo ja toimintasuunnitelma

Sulkavan Suursoutujen koronainfo ja toimintasuunnitelma

Sulkavan Suursoudut noudattaa annettuja viranomaisten suosituksia koskien turvavälejä sekä henkilökohtaisten suojavälineiden käyttöä. Tapahtuma-alue on riittävän laaja, että alueella pystytään yleisesti noudattamaan suositeltuja turvavälejä.

Käymme aktiivista keskustelua paikallis- ja alueviranomaisten kanssa, jotta tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti koronatilanteesta huolimatta.

Tavoitteenamme on järjestää turvallinen tapahtuma kaikille osallistujille sekä tapahtuman aikana työskentelevälle henkilökunnalle. Kunnioitathan kaikkia osallistujia ja henkilökunnan jäseniä huolehtimalla turvaväleistä ja hengityssuojainten käytöstä. Kiitos jo etukäteen.

Osallistuthan Sulkavan Suursoutuihin terveenä

Jos olet sairas, jää kotiin, älä tule tapahtuma-alueelle. Ilmoittautuminen voidaan siirtää veloituksetta seuraavalle vuodelle.

Yleiset toimintaohjeet

Saapuessasi tapahtuma-alueelle ja ilmoittautumiseen, käytä käsidesiä ja noudata Sulkavan Suursoutujen henkilökunnan ohjeita ja suositeltuja turvavälejä.

Tapahtuma-alueella on ilmoittautumispisteet sarjoittain. Vain yksi joukkueesta/soutaja tulee tekemään ilmoittautumisen ilmoittautumispisteellä, jotta voimme säilyttää turvavälit.

Tapahtuma-alueelta ja kaikilta ilmoittautumispisteiltä löytyy käsidesiä.

Ulkotiloissa ei tarvitse käyttää hengityssuojainta, jos epidemiatilanne muuttuu tiedotetaan siitä erikseen. Sisätiloissa suositellaan hengityssuojainten käyttöä. Alueille on varattu riittävästi roskiksia. Saimaaseen ei saa heittää hengityssuojaimia.

Pesu- ja pukeutumistiloissa noudatetaan ja valvotaan kokoontumisrajoitusten mukaisia henkilömääriä ja pääsyä tiloihin rajoitetaan tarvittaessa.

Tapahtuma-alueilta löytyvillä erikseen rajatuilla ravintola-alueilla noudatetaan ravintoloiden koronarajoitusten mukaisia asiakasmääriä ja turvavälejä.

 

Lähtö/Maali

Soutustadion: Älä jää parveilemaan veneen luo, mahdollista turvavälit.

Hakovirta: Mene laiturille vasta siirtyessäsi veneeseen. Älä jää parveilemaan laiturille turhaan. Laiturille vain soutajat.

Varviranta: Alue on laaja, voit halutessasi pitää turvavälin muihin osallistujiin.  Älä jää parveilemaan laiturille kun tulet laiturille/lähdet pois.

Suursoudut

Kommentointi on suljettu.