Etsitkö luonnonläheistä ja käytännöllistä juhlille?

Hyvä vaihtoehto löytyy Sulkavalta Suursouduista tutuista paikoista.
Soudut järjestävä Sulkava-seura ry vuokraa kunnan keskustassa olevaa soutustadionia ja soutujen yhteydessä järjestettävän retkisoudun yöpymispaikkana olevaa Varvirantaa kyseisiin tarkoituksiin.

Soutustadionilla ja Varvirannassa on järjestetty onnistuneesti muun muassa häitä ja syntymäpäiviä. Myös eri järjestöt ovat pitäneet kesätapahtumia tiloissamme. Sekä soutustadion että Varviranta taipuu monenlaiseen tilaisuuteen.

 

 

 

 

 

 

Vuokrausehdot ja hinnat

Soutustadion sijaitsee Sulkavan keskustassa.

Soutustadion:
300 euroa/vrk
600 euroa/viikonloppu
Vuokrahintoihin lisätään  alv:n 24 %.

Perusvuokraan sisältyvät:
ruokasalin, sisätilojen neljän wc:n, keittiön ja ulkoalueiden käyttö sekä keittiökoneista kahvinkeittimen, lieden, mikroaaltouunin ja astianpesukoneen käyttö.

Muista keittiön laitteiden (uunit, padat ja kylmiötila) käytöstä peritään 100 euroa/vrk. Niiltä tilaisuuksilta, joihin on erillinen pääsymaksu, peritään 5 %:n komissio myydyistä pääsymaksuista. Lisäksi peritään kunkin tilaisuuden jälkeen siivousmaksu 100 e sis. alv:n 24 % ja jätteiden kuljetusmaksu 20 e sis. alv:n 24 %. Tilat siivotaan aina Sulkava-seura ry:n toimesta, mutta vuokraajan on jätettävä vuokraamansa paikat ennen tilaisuutta yhdessä sovittuun kuntoon.

Keittiö- tai kylmiötiloja ei vuokrata erikseen, ainoastaan stadionin vuokrauksen yhteydessä. Sulkava-seura ry laskuttaa jälkeenpäin vuokrat ja mahdolliset komissiot.

 

Varviranta sijaitsee Partalansaaren eteläpäässä Sulkava – Viljakansaari tien varressa, noin 25 km Sulkavan kirkonkylästä.

Varviranta:
Perusvuokra on 300 euroa/vrk
Pelkän päärakennuksen vuokra on 200 euroa/vrk
Pelkkien saunojen vuokra on 100 euroa/vrk
Vuokrahintoihin lisätään  alv:n 24 %.

Perusvuokraan sisältyvät uuden päärakennuksen (kylmiö, uunit, pienimuotoinen keittiö) sekä saunojen (sähkösaunat sekä puusauna) ja ulkoalueiden käyttö sekä jätteiden kuljetus. Majoittuminen tapahtuu alueella omissa teltoissa, asuntovaunuissa ja –autoissa tai vastaavissa.

Niiltä tilaisuuksilta, joihin on erillinen pääsymaksu, peritään 5 %:n komissio myydyistä pääsymaksuista.

Lisäksi vuokraajan tulee huolehtia kaikissa tapahtumissa myös rakennuksen ja alueiden siivouksesta. Mikäli siivousta ei hoideta, peritään kaksinkertainen vuokra sekä siivouskulut.
Tiloja vuokrataan mm. perhe-, yhteisö- tms. juhlatapahtumiin. Sulkava-seura ry laskuttaa jälkeenpäin vuokrat ja mahdolliset komissiot.

Lisätiedot:
050-452 7006 (iltaisin kello 16.00 jälkeen) sähköpostilla info@suursoudut.fi