Tapahtuman järjestäjä Sulkava-seura ry vuokraa omia kirkkoveneitään. Vuokraaminen tapahtuu sekä Suursoutujen eri lähtöihin että muina ajankohtina toukokuusta syyskuulle. Suursouduissa veneet ovat valmiina lähtöpaikalla ja soudun jälkeen ne saa jättää maalipaikalle.

Liikkuvapenkkisten kirkkoveneiden vuokra:

Retkisoutu 2-pv 650 €
Perjantain iltasoutu 600 €
Lauantain päiväsoutu 600 €
Lauantai 30 km 300 €

Kiinteäpenkkisen veneen vuokra:

Kaikissa sarjoissa 500 €  (myös retkisoutu). Veneiden runsaan kysynnän vuoksi laskutamme varauslaskun helmikuun/maaliskuun aikana. Lopullinen päätös veneen vuokraamisesta tulee tehdä siten varauslaskun eräpäivään mennessä, joka on 14 vrk laskun lähettämisestä. Maksettuja venevuokria emme palauta, mutta vuokraoikeuden voi siirtää yhdessä sopimalla seuraaviin Suursoutuihin.

Alustava varaus kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti. Mahdollisten peruutusten vuoksi veneitä kannattaa tiedustella pitkin kevättä ja alkukesää.

Vuokraamanne vene on lähtöpaikalla valmiina viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä. Vuokraveneet ovat kilpasarjoissa uudehkoja veneitä, joita tulee käsitellä varovasti. Mikäli haluatte firmanne, sponsorinne tms. mainoksen näkyviin, niitä ei saa kiinnittää suoraan veneisiin, mutta esim. erillisen vanerikappaleen sitominen veneisiin on sallittua. Samoja veneitä käyttävät joukkueenne lisäksi myös muut joukkueet, joten maaliin tultuanne pyydämme teitä siivoamaan käyttämänne veneen asialliseen kuntoon, kiitos!

Muut ajat:

Suursoutujen ulkopuolella tapahtuvien vuokraamisten yksityiskohdista sovitaan aina erikseen. Lyhyemmän ajan vuokrauksissa veneen hinta on alkaen 100 e + alv. / vrk. Mahdolliset kuljetuskustannukset tulevat erikseen. Pitemmän ajan vuokrauksissa hinnoittelu sovitaan erikseen. Tällä tavoin voit vuokrata veneen harjoittelukäyttöön ja osallistua sillä myös Suursoutuihin!

Tiedustelut:  050-452 7006 (iltaisin kello 17.00 jälkeen) tai sähköpostitse info(at)suursoudut.fi

veneenvuokraus